Waarom veiligheid op nummer 1 staat

Het veilig vervoeren van containers staat bij ons hoog in het vaandel. Om veiligheid van ons personeel, medeweggebruikers en de goederen van onze klanten te waarborgen nemen wij tal van maatregelen. 

Veilig rijden

Veilig rijden begint bij goed materiaal. Wij werken met vooraanstaande merken en verzorgen ons materiaal goed. Al het materiaal wordt periodiek gekeurd en wij vragen onze chauffeurs om hun truck en chassis dagelijks te controleren op onvolkomenheden. Daarnaast volgen onze chauffeurs met regelmaat een cursus met betrekking tot veilig rijden. Ook de persoonlijke beschermingsmiddelen van onze chauffeurs worden minimaal jaarlijks gekeurd en vervangen waar nodig.

veilig parkeren

Veilig parkeren

Wij parkeren uw goederen ’s nachts en in het weekend veilig. Containers met waardevolle goederen worden alleen geparkeerd op een terrein voorzien van hek, alarm en camera en beveiligingstoezicht. Tevens zijn al onze vrachtwagens voorzien van een B3 alarm en hebben een extra container- en king-pin slot.

Veiligheidsadviseur

Om u advies op maat te geven met betrekking tot het vervoeren van gevaarlijke stoffen hebben wij een eigen veiligheidsadviseur ADR wegvervoer in dienst die op de hoogte is van alle wet- en regelgeving met betrekking tot het vervoeren van ADR-goederen.

veiligheidsadviseur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij serieus

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons van groot belang. Als transportbedrijf maken wij jaarlijks veel kilometers.

Wij streven als bedrijf naar een goede balans tussen mens, milieu en de ontwikkeling van ons bedrijf.

icon-globe

Duurzaam materiaal

Goed materiaal wat op de juiste wijze wordt onderhouden is zuinig en gaat lang mee. Onze trucks zijn geselecteerd op basis van prestaties op het gebied van brandstofgebruik en voldoen aan de Euro 6 norm.

icon-magnifying-glass

Monitoring brandstofverbruik

Wij monitoren maandelijks het brandstofverbruik van onze vloot. Daarnaast wordt ons personeel gemotiveerd en beloond voor zuinig rijden. Dit doen wij door ieder kwartaal het brandstofverbruik door te nemen met als doel onze chauffeurs zo zuinig mogelijk te rijden.

icon-globe

Efficiënt transport

Onze planners maken er een sport van het transport zo efficiënt mogelijk in te delen. Hierbij wordt continue gezocht naar het maken van combinaties door het inzetten van onze combi- en LZV chassis. Daarnaast worden er zo min mogelijk lege kilometers gereden door import- en exportvrachten op elkaar af te stemmen.

icon-people-talking

Zuinig rijden cursussen

Onze chauffeurs krijgen periodiek zogeheten – zuinig rijden cursussen. Hierbij wordt de chauffeur getraind om in iedere situatie zo zuinig mogelijk te rijden. Tevens beschikken onze trucks over de meest moderne technologie om zuinig rijden te perfectioneren.