Deze wagens vervoeren uw containers

Met ons kwalitatief hoogwaardig en goed onderhouden wagenpark van 20 eigen trucks en meer dan 35 opleggers bieden wij al onze klanten de juiste oplossing.

Het wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit kwalitatief hoogwaardig materiaal van vooraanstaande merken als Volvo, Mercedes Benz en DAF. De trucks voldoen aan de hoogste Europese emissiestandaard Euro 6 en zijn uitgerust voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Ook zijn alle auto’s voorzien de meest moderne communicatietechniek en een boardcomputer met realtime volgsysteem.

Breker

Opleggers

Wij beschikken over uitgebreide range aan opleggers welke geschikt zijn voor het vervoeren van 20ft en 40ft containers. Ook het combineren van 20FT containers en het combineren van 20FT en 40FT verzorgen wij voor u, waardoor wij onze klanten de benodigde flexibiliteit bieden en het transport verduurzamen door het beperken van het aantal transportbewegingen.

LZV Combinatie

LZV Combinatie staat voor langere en zwaardere vrachtwagen combinatie. Deze combinatie is uitstekend geschikt voor het vervoeren van grote volumes door het combineren van een 20FT en een 40FT óf 3 20FT containers. Het is daarnaast een zeer duurzame oplossing door de besparing van brandstof. De LZV wordt ook wel eco-combi genoemd.

LZV